Terug naar alle blogberichten

Huidverbetering in De Salon

Huidverbetering in de Salon Zandvoort

 

Ben je niet tevreden over de kwaliteit van je huid? Bij De Salon in Zandvoort bieden we veel behandelingen aan voor huidverbetering.

 

Er zijn zoveel soorten behandelingen, maar welke behandeling voor huidverbetering past het beste bij jou? In deze blog vertellen we je alles over onze professionele huid verbeterende behandelingen.

 

Geen standaard gezichtsbehandeling bij De Salon Zandvoort

De basis is natuurlijk een standaard gezichtsbehandeling. Daar begin je mee. Al doet “standaard” onze gezichtsbehandelingen tekort, want elke behandeling die wij aanbieden, maken wij op maat, helemaal afgestemd op jouw huidtype. Kies voor een Signature of Prescription facial en zorg voor een goede basis, dat is een gezonde huid in goede conditie en plan dan eventuele vervolgbehandelingen om specifieke huidproblemen aan te pakken.

 

Benieuwd hoe je aan huidverbetering kunt werken thuis? Lees dan deze blog.

 

Infuzion voor huidverbetering

Die basis is dus erg belangrijk en zeker als je wilt gaan voor wat intensievere verfraaiing. Is jouw huid in een goede conditie, dan herstelt deze ook veel beter en mooier. Kies voor een kuur van Infuzion om je huid maximaal te hydrateren met hyaluronzuur. Met deze powerbehandeling breng je je huid 100% in top conditie en dit is vast te houden tot wel zes maanden! Hello glow!

 

Microneedling voor huidverbetering

De meest geboekte anti-aging behandeling is microneedling. Hiermee maak je huid gladder, poriën fijner. Rimpels, maar ook littekens worden minder en fijne lijntjes kun je helemaal vaarwel zeggen. Je hebt een direct resultaat en minimale hersteltijd. En de behandeling doet echt geen zeer, I promise! Door heel kleine puntbloedinkjes te veroorzaken gaat de huid hard aan het werk om te vernieuwen en daarbij worden producten veel dieper opgenomen.

 

Chemische peeling voor huidverbetering

Heb je last van pigmentvlekken of een actieve acné? Kies dan voor een chemische peeling [link]. Je werpt letterlijk je oude huid af en de zuren werken veelal talg en ontstekingsremmend. Dag pukkels! Tegenwoordig hoeft dat dus niet persé gepaard te gaan met vele vellen die aan je wangen hangen. Ook zonder downtime bereiken we dit effect met onze PRX peeling. Ons advies is een kuur van drie of zes afhankelijk van welk huidprobleem je aan wilt pakken. Ik adviseer je graag.

 

Ook met fillers en skinboosters kunnen we inzetten voor huidverbetering. Meer weten over huidverbetering met fillers en skinboosters? Plan een gratis consult in bij onze cosmetisch arts KNMG Pieter Siebenga.

 

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.