Terug naar alle blogberichten

Huidverbetering thuis

Huidverbetering thuis

Huidverbetering bereik je door goede huidverzorging thuis, met de behandelingen bij ons in De Salon en door gezonde voeding. Met deze blog over huidverbetering thuis trappen we deze serie af.

Laten we beginnen met het verzorgingsritueel voor thuis eens onder de loep te nemen. Wil je je huid echt volledig laten transformeren dan is daar het Image Skincare MD Skincare system waar direct al alles in zit om je huid te vernieuwen. Dit kan gepaard gaan met een klein beetje discomfort in de vorm van roodheid of een enkel schilfertje, maar hey, it’s worth it!

Door kleine wijzigingen aan te brengen in je huidige routine kan al voor grote verbeteringen zorgen. Heb je bijvoorbeeld last van een wat vette of glimmende huid?

Kies dan voor een product uit de Image Skincare Clear Cell lijn. In deze productlijn die ontwikkeld is voor de acné huid zit salicylzuur verwerkt. Salicylzuur werkt talg en ontstekingsremmend. Zelfs in je volwassen jaren kan je daar nog last van hebben. The answer? Clear cell’s Clarifying repair crème.

Heb je last van pigmentvlekken of een wat dikkere huid met rimpels? Gebruik dan met enige regelmaat de Image Skincare Ageless cleanser. Deze bevat glycolzuur en verdunt de hoornlaag een beetje. Dit resulteert in een veel schonere en gladdere huidstructuur en een betere opname van de producten die je erna gebruikt. Zie dit als een soort scrub, maar dan zonder korrel.

Onmisbaar voor elke huid, maar vooral die met de grauwe vale teint of de rokershuid. Vitamine C, dames en heren! De allerbeste antioxidant bescherming, stimuleert de celdeling, ofwel het vernieuwen van je huid, vermindert hyperpigmentatie, hydrateert en stimuleert de productie van collageen. Do I need to say more?

Bekijk hier het vitamine C serum van Image Skincare.

En is er dan één product wat eigenlijk iedereen zou moeten gebruiken? Jazeker! De Hyaluronic acid van Prescription. Een krachtig hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat de vochtbalans van je huid op peil is. Dé basis voor een gezonde huid. Leuke bijkomstigheid is dat droogtelijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Persoonlijk advies huidverzorging in De Salon

Twijfel over je huidtype? We geven je graag persoonlijk advies voor de beste huidverzorging thuis. Bij De Salon in Zandvoort werken ervaren huisspecialisten en cosmetisch artsen die je alles kunnen vertellen over huidverzorging, een routine voor je kunnen samenstellen en je huid kunnen verbeteren met professionele huidverbeterende behandelingen.

Stel hier je vraag over huidverbetering via mail of maak een afspraak.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.